Tilbake
Pixabay
Drivhuset
Drivhuset
Skriv ut

TING-KLANG

Er det lyd i alle slags ting? TING-KLANG byr på masse rare saker laget av metall, keramikk, plast og tre. Bli med å oppdage hvordan man kan lage spennende lyd på mange forskjellige ting. Og hvordan kan lydene settes sammen til musikk? Det er gøy å få spille mange rare lyder, og særlig når man samarbeider om hvordan musikken skal bli - vi komponerer musikken i fellesskap!

Musikerne har trålet loppemarkeder og bruktbutikker og valgt alle slags dingser som har fine eller overraskende lyder. Finner man noe som sier pling, gong, ritsj, bang eller plopp? Kan det slås med pinner eller strykes med en bue? Anders og Jon Halvor tar elevene med på utforskingen av lyder og bygger opp mønstre og rekkefølger som gjør det hele til spennende musikk. Opptak av dagens nye musikkstykker legges ut på Drivhusets nettsted.

Se link til Drivhusets nettside her: http://drivhuset.org/ting

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Sande kommune (Vestfold)
  • Kunstnere/grupper: Drivhuset

Om kunstner / utøver / gruppe

Anders Kregnes Hansen - slagverker utdannet ved Norges musikkhøgskole. Har oppdrag i de fleste orkestrene i landet og er også en ettertraktet kammermusiker med flere konserter og albumutgivelser i ulike genre. Som pedagog underviser han elever på videregående- og høgskolenivå, og holder ofte workshops og seminarer.

Jon Halvor Bjørnseth har komponert musikk for band, teater, dans og multimedia i mange år, og er  en erfaren musikkverkstedsleder som står bak Drivhuset - stiftelsen for musikalsk verkstedsarbeid.