Mobilapp for DKS

DKS Vestfold har lansert en mobilapp som skal gjøre det enklere for elevene å holde seg oppdatert på programmet ved deres skole.

Den kulturelle skolesekken Vestfold ga i høst ut en mobilapp for elevene i videregående skole. I denne kan elevene velge sin respektive skole og se hvilke arrangementer som foregår der. DKS ønsker å møte elevenes tilbakemeldinger om mer informasjon og vil med en egen app nå ut til flere på en lett tilgjengelig måte. Lærlingene Marte Stenbakk og Sara Beitz var i høst på lanseringsturné rundt om på de forskjellige videregående skolene i fylket for å informere om den nye appen.

Utviklet på bakgrunn av tilbakemeldinger
- Appen er utviklet på bakgrunn av tilbakemeldinger fra elevene, som ønsker mer informasjon om tidspunkt og hva de skal på når det gjelder arrangementer i regi av DKS. Informasjon finnes flere steder, men når ikke alltid fram til målgruppen elevene. Vi håper derfor at en lett tilgjengelig app kan hjelpe til med å nå ut til flere og gi en påminnelse om det som kommer. Vi tror at gode rammer er med på å gi en bedre opplevelse, sier Torill Sjømæling, ansvarlig rådgiver for DKS i videregående skole Vestfold.

Ved å laste ned app’en DKS Vestfold på Apple App store eller Google Play kan du med enkle grep få informasjon og varsel om det du skal oppleve. 

Last ned appen i App Store eller Google play