Vestfold fylkeskommune
Postadresse: Postboks 2163, 3103 TØNSBERG
Besøksadresse: Svend Foynsgt. 9, 3126 Tønsberg
Telefon: 924 57 604, 909 19 432 • kontakt: Anna B Jørgensen (ansvarlig grunnskolen)/ Torill Sjømæling (ansvarlig videregående skole)
• Nettsted: http://vestfold.ksys.no
Kontaktperson:
Scenekunst 2017/ 2018: Askeladden på nye eventyr (...
Produksjonsliste
Program

Scenekunst 2017/ 2018: Askeladden på nye eventyr (Absence Crew )

Se alle bilder, videoer, lydklipp, vedlegg

En sprelsk danseforestilling basert på gruppens møte med Asbjørnsen og Moes tradisjonelle eventyr. Hva skjer egentlig med Askeladden på hans ferd mot kongsgården? Forestillingen er en fortelling med dansen i sentrum. Den er bygget opp rundt kjente folkeeventyr og elevene får møte Espen Askeladd og brødrene hans som skal prøve å imponere prinsessen, og vinne henne og halve kongeriket. Gjennom spektakulære akrobatiske krumspring og smittende energi formidler Absence norske folkeeventyr på en ny og spennende måte. De er ute etter å imponere publikum, få dem til å humre og le og kanskje de til og med vinne prinsessen og halve kongeriket. Slik har du garantert aldri sett Bukkene Bruse, Prinsessen og Espen Askeladd før!

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Vestfold fylkeskommune
  • Kunstnere/grupper: Absence Crew

Om kunstner / utøver / gruppe

Prisvinnende breakecrew med sort belte i underholdning. Absence startet i 1999 og har siden den gang spesialisert seg innenfor spektakulære sceneshow og fysiske teaterforestillinger. Absence er norgesmestere i breaking & vinnere av Mitt Dansecrew.

Absence Crew har en evne til å formidle energi, glede, budskap og en visjon på en folkelig og ikke minst morsom måte. De har en utrolig stor glede av det de driver med, som skinner igjennom i alt de gjør. La deg rive med i dansen, og bli med og sette verden på hodet!

Multimedia og vedlegg

Bilder

Askeladden.jpg
askeladden-forside-bilde.jpg
Scenekunst / Dans
Trinn: VG1 - VG3
Praktisk informasjon
Programlengde
45 min
Arrangører
Arrangert av:
Vestfold fylkeskommune